دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تمام خیابان‌های بغداد بازگشایی شد

در پی کاهش تعداد معترضان در پایتخت عراق، نیروهای امنیتی این کشور همه مسیر‌های و خیابان‌های بغداد را که به دنبال ادامه اعتراضات بسته شده بودند، باز کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 14
کد خبر: ۳۰۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ همه خیابان‌های بغداد که طی بیش از یک ماه اخیر به دلیل تظاهرات عراقی‌ها بسته شده بودند،‌ امروز (شنبه) باز شده‌اند.

 

یک منبع امنیتی عراق به شبکه ماهواره‌ای »الغدیر» گفت: «نیروهای امنیتی اقدام به بازگشایی خیابان‌های بغداد کردند».

 

وی با اشاره به کاهش حجم اعتراضات در پایتخت عراق، افزود: «تردد خودروها به حالت عادی و طبیعی خود بازگشته است».

 

همزمان با کاهش تعداد معترضان و برگزاری اعتراضات پراکنده در بغداد و دیگر استان‌ها، رایزنی‌های سیاسی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق، ادامه دارد.

 

وبگاه خبری «موازین نیوز» امروز به نقل از یک مقام سیاسی مطلع خبر داد، «برهم صالح» رئیس جمهور عراق روز دوشنبه با صدور حکمی «محمد شیاع السودانی» را به طور رسمی مامور تشکیل کابینه جدید این کشور می‌کند.

 

مهلت قانونی انتخاب جانشین «عادل عبدالمهدی» در هجدهم دسامبر (۲۷ آذر ماه) به پایان می‌رسد و به گفته کارشناسان اگر گروه‌های سیاسی عراق در این مدت نتوانند رئیس جدید قوه مجریه کشورشان را معرفی نکنند، بیم از بروز یک خلا قانونی می‌رود.

ارسال نظر
آخرین اخبار